Yogaworks fortutbildning till Sverige

Web Garphic - Stockholm, August 2017 - 2

 

Jag har kämpat i ett par år med att få hit Yogaworks för en fortsättningsutbildning. Jag har själv gått deras 200 timmars och har stor respekt för just deras lärarutbildningar och deras fokus på alignment och sekvensering inom Hatha/Vinyasa yoga med influenser av Iyengar.

Nu kommer David Kim i augusti och håller ett intensivt format av deras 300-timmars fortutbildning. Normalt sett behöver man vara i USA i 6 månader för att gå denna så detta är verkligen en unik möjlighet. Early bird-pris innan 31 mars.

ANMÄL DIG HÄR

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s