PT – YOGA

lunge arms up

PT YOGA, INDIVIDUELL ELLER I GRUPP

Har du alltid velat testa yoga men har svårt att ta dig iväg till en yogastudio? Jag kommer till dig och vi går igenom grunderna i lugn och ro.

Passar även för dig som utövat yoga ett tag och vill fördjupa din personliga asana-praktik. Kanske du får ont av vissa positioner och/eller vill ha hjälp med linjering, eller har speciella behov, rygg eller nackproblem eller andra skador. Jag hjälper dig att hitta hem i positionerna så att det känns bra för hela kroppen och att du inte får ont nånstans. Vi använder oss av props (block, filt, vägg etc) som hjälpmedel och stöd. Lektionen kan även kombineras med massagebehandling.

Priser: Från 990 kr/75 min.
Paketpris 5 ggr: 4500 kr/75 min
Paketpris 10 ggr: 8000kr/75 min

BOKA: 0734 351876 eller mcederqvist84@gmail.com

Martina har studerat yoga i 12 år och undervisat i fem år. Hon har en stor passion för asanas och linjering och den helande effekten av yogapraktiken. Martinas undervisning  är enkel men tydlig och hon inspireras av både Iyengar och Ashtangayoga. Hennes klasser inkluderar rörelse med andetag, säker linjering, individuell modifiering och justeringar, props och kroppsmedvetenhet. Hon är utbildad via Yogaworks 500 RYT och studerar kontinuerligt med olika lärare för att hålla sig inspirerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s