Studera med Yoga Masters i sommar

annie

I sommar kommer det flera fantastiska yogalärare till Sverige som jag vill tipsa om. De flesta av dem är från början utbildade av Yogaworks som jag har min utbildning  från och älskar. För att snabbt sammanfatta Yogaworks stil, har de kombinerat det de tycker är bäst från Ashtanga och Iyengaryogan för att göra yoga tillgängligt för så många som möjligt.

Chuck Miller är lite av en legend och är en av skaparna till Yogaworks. James och Annie har varit senior teachers på Yogaworks länge och sedan skapat egna lärarutbildningar. Jenny Aurthur är nuvarande senior teacher på Yogaworks. Nikki är baserad i New York och utbildar lärare. Carrie Owerko är en mycket känd Iyengarlärare. Julie Martin är expert på bindväv och anatomi och gör en väldigt rörlig  och flowig Vinyasa.  Till exempel svenska yogastjärnan Josephine Bengtsson hämtar mycket inspiration från henne. Flera av workshopsen är säkerligen näst intill fullbokade eller redan fulla så skynda att boka.

Jenny Arthur – maj

Nikki Costello – juni

Carrie Owerko – juni (Iyengar)

Chuck Miller – juni (Gotland)

James Brown (teacher training 200 h, juni samt sept)

Annie Carpenter -aug

Julie Martin – aug

David Kim – aug (Yogaworks teacher training 300)

Har du fler tips? Skriv gärna i kommentarsfältet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s