Kom hem till dig själv igen- Yogakurs på Gotland

 

Välkommen på yogakurs på Gotland. Under de här dagarna får du möjlighet att landa, stärka upp både kropp och själ och komma hem till dig själv igen. Med dagar fyllda av dynamisk yoga, andning och Restorativeyoga kommer praktiken hjälpa dig att lyssna inåt, hitta stillhet och lugnt fokus. Du stärker din närvaro och skapar mer förståelse för vad du gör och varför både på och av mattan.

Vad: Yogakurs 4 dagar på Gotland i Visby.

För vem: För dig som vill fördjupa din praktik och landa i dig själv. För dig som praktiserat minst ett år eller är mer erfaren. Yogan som undervisas är grundlig, tillåtande och långsam. Stilen är Hathayoga med inspiration av Iyengaryoga där vi tar hjälp av props för att göra positioner mer tillgängliga för den individa kroppen.

Dagen börjar med en mer dynamisk morgonpraktik. På eftermiddagen har vi en teknikklass där vi tittar på positioner från morgonens praktik. Vi avslutar dagen med mjuk Restorative och Pranyamapraktik (andningsövningar). Vi slutar på eftermiddagen så du har tid att njuta av fantastiska Gotland.

När 22-25 juli tors-sön

4 dagar, om du bara kan vara med 3 är det möjligt!

Plats: Lila Shala i Visby på Gotland. (Söderport)

Schema:

9-11 morgonpraktik

11-12.30 lunchpaus

12.30-14 teknikklass

14.30-16 restorative/pranayama

Möjlighet finns till individuell feedback 5e dagen. 250 kr för en halvtimme.

2250 kr för 3 dagar

3000 kr för 4 dagar

drop in morgonklass 250 kr

minst antal personer 5 st

max antal 12 pers

if you are english speaking, please let me know and I will teach in english.

Praktiskt:

Om du kommer från fastlandet, båt eller flyg till Gotland.

Boende och mat anordnas på egen hand. Det finns många matställen i området. Det finns kök om man vill låna kylskåpet. Du ansvarar själv för att avboka boende och resa i tid om kursen inte blir av. Du får i så fall besked minst fem dagar innan.

Viktigt att låta mig som lärare veta om du har skador eller är gravid. Kursen rekommenderas inte för dig som är mer än 5 månader gravid.

Ta gärna med egen matta,  mattor finns dock att låna.

Anmälan sker till mcederqvist84@gmail.com.  Tveka inte att höra av dig med frågor.

Betalning (innan 15 juli) via swish: 0734 351876

”Martina är en väldigt empatiskt lärare vilket gör att jag alltid känner mig personligt undervisad även i en stor grupp- hon är mycket engagerad i varje enskild deltagare. Hennes klasser är alltid väl förberedda och som hennes elev blir du alltid utmanad samtidigt som hennes utmärkta tekniska kunskaper och öga för linjering aldrig lämnar ergonomin åt sidan. Jag uppskattar särskilt hur hon med fokus på styrka guidar mig till avancerade positioner som jag aldrig trodde skulle bli en del av min praktik.”

Annie NL

Martinas yogalärarutbildning kommer från Yogaworks i USA  (500 RYT) som är en del av Yoga Alliance. Hon har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Hennes sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtangayoga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning. Hon studerar kontinuerligt med olika lärare för att hålla sig inspirerad. Hon är även en del av Yogayamas 200 h lärarteam.

FB-event: https://www.facebook.com/events/2512828438741399/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s