toa-heftiba-250946

Individuell kostrådgivning

-Med fokus på att skapa en sund relation till mat.

Har du svårt att få till det här med kosten? Är du den som byter mellan olika dieter eller äter dålig mat men du vet inte hur du ska komma igång att äta bättre? Kanske du har allergier eller tränar intensivt och vet inte hur du ska få i dig tillräckligt. Eller så är det helt enkelt svårt att få in en bra rutin i vardagspusslet.
Jag hjälper dig som vill få en sund relation till mat, anpassad till din livsstil och fysisk aktivitet så att du kan uppleva mer balans i livet.

Tyvärr är vi idag så bombarderade med information om hur vi ska äta att vi lätt tappar bort oss i matjungeln och börjar följa olika dieter och tips utan att lyssna på vad kroppen egentligen vill och behöver. Jag coachar med fokus på långsiktighet och genom att lära sig lyssna på kroppens ”riktiga” signaler. Kostrådgivningen handlar inte om att sätta förbud, i stället strävar vi efter att hitta balans.

Priser: 1200kr första tillfället 90 min. Ett uppföljningstillfälle via telefon eller mejl ingår. Du får även vissa hemuppgifter att skicka in.
Uppföljning därefter 500 kr/60 min

Det verkar som att vi inte kan hitta det du letar efter. Prova att göra en sökning.