Foto Harriet Cederqvist

 

Klassisk svensk massage

Jag har jobbat med behandlingar sedan 2009 och tror starkt på kraften av massage och må bra-hormonet oxytocin, som utlöses när vi får inkännande beröring. Den senaste forskningen säger att oxytocin är så effektivt att man kan slippa ta medicin för vissa sjukdomar och värk i kroppen. Massage lindrar smärta, skyndar på läkning av sår och skador, sänker blodtrycket och halterna av stresshormoner.

Jag bjuder in till att ta emot massagen i tystnad och i närvaro med andetaget. Massagen utförs på bänk med olja. Jag jobbar dels med företagsmassage men tar även emot bokningar mot enskilda events, friskvårdsdagar, möhippor, familjemassage hemma hos er med mera.

Intuitiv massage för kvinnor (Du som identifierar dig som kvinna och/eller transperson)

Känner du ibland att du går på massage och massören följer en mekanisk rutin? Den här massagen är en mer typ av inkännande behandling där hela du får ta plats. Med hjälp av massage och intuitiv beröring, andning, yoga och andra öppnande övningar, guidar jag dig till mer avslappning, harmoni och kraft i dig själv. Du får även med dig övningar för att få in en rutin i vardagen. Behandlingen hämtar inspiration från bland annat klassisk massage, avspänningsmassage, pranayama, Restorativeyoga, Osho meditationer samt external dearmoring.

 

Boka massage på Urban Om 

 

Att tänka på:

  • Kom nydushad!
  • Det går bra att träna innan massagen men vila gärna ett dygn efter och drick mycket vatten. Man kan känna lite träningsvärk dagen efter en djupgående massage.
  • Om du lider av acne på ryggen är det bättre att boka en massage som utförs med kläderna på. Som en Ayurvedisk yogamassage.

Priser:

  • Djupgående terapeutisk massage  795kr/60 min inkl moms. Paketpris 3 ggr 2200 kr.
  • Avslappningsmassage helkropp och huvudmassage 995 kr/75 min inkl moms.
  • Intuitiv massage för kvinnor 1100kr/90 min. Paketpris 3 ggr för 3200kr inkl moms

Företagsreferenser: Nepa AB, Goobit AB

Innehar F-skattsedel

Utbildning: Certifierad massös och Diplomerad massageterapeut från Medicinsk Kursform.                              Avspänningsmassage helgkurs på Axelssons.

Det verkar som att vi inte kan hitta det du letar efter. Prova att göra en sökning.