reversed warrior

Se sidan Aktuellt för enskilda evenemang. Under 2021 har jag öppna klasser på   Yogayama Sjöstaden, Urban Om, & Updog Bodies

Martina makes every class I go to with her a joy! The classes are well structured, clearly explained and I feel in safe hands. The workshops I have attended are always very popular- each pose is broken down so that I can remember the information and apply it in future practices. Martina holds a beautiful safe space, has a wealth of knowledge and delivers it with ease and a lovely smile.
Esme S, Yoga teacher

Martina är en väldigt empatiskt lärare vilket gör att jag alltid känner mig personligt undervisad även i en stor grupp- hon är mycket engagerad i varje enskild deltagare. Hennes klasser är alltid väl förberedda och som hennes elev blir du alltid utmanad samtidigt som hennes utmärkta tekniska kunskaper och öga för linjering aldrig lämnar ergonomin åt sidan. Jag uppskattar särskilt hur hon med fokus på styrka guidar mig till avancerade positioner som jag aldrig trodde skulle bli en del av min praktik.
Annie NL

Med Martinas kärleksfulla närvaro och kunskap har hon med trygg hand guidat och mött Mig på min väg till en starkare och friskare kropp efter en MC-olycka. På ett lugnt och respektfullt sätt kunnat gasa och bromsa i exakt rätt ögonblick. Hon har en fantastisk förmåga att bygga upp och variera sina klasser, allt med pricksäker teknik. Allt för att jag ska hitta min inre styrka i kropp och själ
FotAnna, Fysioterapeut

I have been doing yoga for 5 years and have been getting so much pain in my groins. Then I went to Martinas workshop on standing poses and learned how to position the pelvis, after that, no more pain!” Student at Urban Om.

Företagsyoga (nu tillgänglig via livestream)

Yoga är en enormt effektiv friskvårdsinvestering på arbetsplatsen. Förutom att det stärker hela kroppen fysiskt, så lugnar det nervsystemet, sänker blodtrycket och skapar mer tålamod, fokus och lyhördhet för både individen och för varandra på arbetsplatsen. Studier visar att korttidsfrånvaro på grund av stress och ryggproblem minskar. Jag skräddarsyr yogapassen helt efter era behov.
Ni kan boka in yoga som en kontinuerlig veckopraktik eller för enskilda tillfällen som friskvårdsdagar, kick off eller dylikt.

Ni kan välja allt ifrån 30-60 min lång klass.

Pris: Från 1500 kr per session.
Plats: Stockholmsområdet på ert företag eller på yogastudio i Stockholm city.
Eller livestream online. Här kan alla kontor i Sverige delta!
För bokning av flera klasser gäller minst 10 gånger per termin.

Referenser:
Nepa, Sportamore, Jakobsbergs Folkhögskola, Biofood, Mini Rodini, Salesforce, Avanza, LRF, Nutricia Nordica, Boehringer Ingelheim.

Yogaklasser Online- När och var du vill

PT yoga, individuell eller i grupp

Har du alltid velat testa yoga men har svårt att ta dig iväg till en yogastudio. Jag kommer till dig och vi går igenom grunderna i lugn och ro.

Passar även för dig som utövat yoga länge och fördjupa din personliga praktik och linjering, eller har speciella behov, rygg eller nackproblem. Kan även kombineras med massagebehandling.

Priser: Från 890 kr/75 min.
Paketpris 5 ggr: 4000 kr/75 min
Paketpris 10 ggr: 7900kr/75 min
+ 200 kr per extra person om ni är flera

Schema 2021

standing twist

Ons
Zoom, Hatha 2
17.30-18.45

Lör
Yogayama Sjöstaden

Sön
Urban Om

PT – Yoga och massage

Jag erbjuder även PT-yoga och klassisk massage på Urban OM och i vissa fall gör jag hembesök.

Boka här för sessioner på Urban Om:  https://urbanom.se/sessions/
För hembesök, mejla mig på mcederqvist84@gmail.com

Martinas yogalärarutbildning kommer från Yogaworks i USA  (500 RYT) som är en del av Yoga Alliance. Hon har en stor passion för asanas och linjering och den terapeutiska effekten av yoga. Hennes sätt att undervisa är enkelt men tydligt, inspirerat av Iyengar och Ashtanga och inkluderar rörelse med andetag, medveten sekvensering, individuell modifiering och justering, kroppsnärvaro och andning.
Hon studerar kontinuerligt med olika lärare för att hålla sig inspirerad.

Det verkar som att vi inte kan hitta det du letar efter. Prova att göra en sökning.